PASSION PROJECT for ME

Şirketler çalışma alanına ANLAM ve TUTKU getirebilmek nasıl mümkün sorusunun cevabını arıyorlar çünkü iş dünyasında “tutku” başarının temel koşulu olarak anılmaya başlandı.
Yapılan araştırmalara göre (Gallup); Milenyum kuşağı çalışma hayatında bağlılık hissetmiyor ve TUTKU arıyor. Sadece %12’si TUTKU duydukları işi yaptıklarını söylüyorlar. %81’i TUTKU duydukları bir işte çalışmanın aradıkları birinci özellik olduğunu söylüyorlar. %67’si ise anlamlı buldukları bir iş için, aldıkları ücretin yarısına razı olacaklarını söylüyorlar. Sonuç olarak; çalışanların %88’i işlerine karşı TUTKU hissetmiyor (Deloitte 2014).
Aradaki %88 farkın şirketlere ve bireylere maliyeti çok yüksek.
Uzmanlar tarafından tutku olmadan pek birşey başarılamadığının altı çiziliyor. Çünkü tutku ortaya çıktığında ve anlamını bulduğunda; “çok çalışmak, odaklanmak, kendi sınırlarını zorlamak, yaratıcı fikirler üretmek, en iyi olma disiplini, değer katmak ve kararlılık” gibi arkasında bir çok değerli davranış adımını da beraberinde getiriyor.
PASSION PROJECT for ME ile, çalışma alanına, bireyin kendi kaynaklarını tanımlayarak ve görünür yaparak, ANLAM ve TUTKU getiriyoruz. Böylece, özgün marka kimliklerinin ve ilham veren liderliklerin ortaya çıkarılmasına eşlik ediyoruz.

 

Kimler İçin?

1.Çalışanları için daha fazla anlam ve tutku duyacakları bir çalışma ortamı yaratmak isteyen, performans ve bağlılık odaklı kurumlar

2.Kariyerini daha fazla anlam ve tutku ile yaşamak isteyen bireyler

3.Yaşam amacını ve tutkusunu merak edip kendi marka kimliğini yeniden yaratmak isteyenler.

4.Mevcut işinde veya girişiminde tıkanıklık yaşayan, bu tıkanıklığı aşarak tutku duydukları alanı keşfederek ilerlemek isteyenler

5.Tutkusunu bilen ancak ilerleyemeyenler, geleceği görmek ve yaşamak isteyenler

6.Kendilerini sıkışmış hisseden ve adım atmak isteyen

PASSION PROJECT for ME, grup atölye çalışması veya bir bir PASSION COACHING sistemi ile hizmet vermekteyiz.